Érdekel az Internet of Things világa?

Ha vannak ötleteid, hogyan lehetne gazdaságosabb, kompaktabb és hatékonyabb eszközöket csinálni, jelentkezz!

A T-Systems, és a KiBu - a T-Systems innovációs laborja - a Szegedi Tudományegyetem közreműködésével keresi azokat az ötleteket, amelyek a NarrowBand IoT (NB IoT) hálózat technikai specifikumaira alapozva, IoT rendszerek és/vagy szenzorok kreatív felhasználását célozza meg. Illetve működési hatékonyságban, fogyasztásban, és kompakt tervezésben versenyképesek. Fontos, hogy a megoldások legyenek termékesíthetőek és rendelkezzenek üzleti potenciállal.

Gyere el 24 órás IoT Hackathonunkra és valósítsd meg ötleted. Mi gondoskodunk arról, hogy érdekes emberekkel találkozz, biztosítjuk a munkádhoz szükséges eszközöket (fejlesztői kit, szenzorok, aktuátorok) és mentorokat, akikre támaszkodhatsz, hogy a legjobbat hozd ki az ötletedből.

Kiket keresünk?

  • IoT téma iránt érdeklődőket bármely szakterületről (pl. IT, mérnök, közgazdász)

  • ​Lehetsz egyetemista, főiskolás, freelancer, vagy saját céggel rendelkező, nincs kikötés

  • ​Kész csapatokat (1-5 fő) vagy egyéni indulókat

Milyen fókuszterületek mentén várjuk az öteleteket?

  • Agrárium (Internet of Living Things)
    Az IoT egyik legfontosabb alkalmazási területe az élő szervezetekről adatokat gyűjtő intelligens szenzorokra épülő rendszerek fejlesztése.​

  • Telemedicina
    Az új IoT szenzorok egyedi lehetőségeket teremtenek az életvitel és egyes vitális paraméterek monitorozására, ezzel új távlatok nyílhatnak meg.

Jelentkezés és további részletek: https://bit.ly/IoTHackathonSite

Jelentkezési határidő: április 14.
Le ne maradj!