Tavaly év végén induló EIR programunk új szintre lépett.
Az előző két fázisban testközelből mértük fel a csomaglogisztika folyamatait, majd azon dolgoztunk, hogy legégetőbb problémáira megoldást adhassunk.

Az együttműködés eredményére kifejezetten büszkék vagyunk, hiszen olyan szektorban hoztunk létre új, diszruptív megoldást, melyben különösen szükség van technológiai innováció bevezetésére a hosszútávú versenyképesség érdekében.
Most a technológia nyújtotta lehetőségekkel létrehozott, átfogó, a csomagok tárolását, szortírozását és megtalálását jelentősen megkönnyítő rendszer piaci validációja is megtörtént, sikerrel mutattuk be ügyfelünknek.

„Rendkívül innovatív. Ha ez a kiemelkedő hatékonyság növekedés gyakorlatban is visszaköszön a tesztelés során, nagyon nagy jövőt látok benne, hiszen szinte nullára csökkentheti a hibázási lehetőséget, így javítva a szolgáltatás minőségét és munkavállalóink közérzetét is.” – fogalmaz ügyfelünk, a logisztikai vállalat képviselője.

A pozitív fogadtatás után, akár még idén megindulhat a tesztelés élesben az ügyfél kiválasztott helyszínén. A pilot keretében a jelenlegi folyamatokba építhetjük be rendszerünket és a felhasználási tapasztalatok alapján pedig majd tökéletesíthetjük megoldásunkat, hogy az megkönnyíthesse a háttérfolyamatok szervezhetőségét, végeredményében pedig növelje a szolgáltatás színvonalát.

„A piaci validáció nem csak a projektre vetítve fontos, hiszen egyúttal egy, a KiBu életében új működési formát is teszteltünk. Az EIR program keretében olyan iparági szakemberekkel tudunk hatékonyan együttműködni, akik mentorálásával technológiai tudásunkat ötvözve, most már bizonyítottan is, valódi piacképes megoldások születnek.” – mondta Dr. Vasvári Gábor, a KiBu ügyvezetője.