Az esemény részletei

A Demo Day a KiBu visszatérő showcase eseménye. Kétszer egy évben a világ elé tárjuk, milyen prototípusok születtek a Next Generation programjainkból (Talent, Lift) és milyen projekteken dolgozik állandó csapatunk. Az utóbbi 6 hónap eredményeit (prototípusok, szoftverek vagy éppen egy folyamatalapú ökoprojekt) az ötletgazdák mutatják be, így a Demo Day egyedülálló esemény a hazai innovatív teljesítmények felmérésére. 

🕐 MOON OF DOOM 🕐 Devil Cow Studio

Egy asztronauta vagy, akinek az űrhajója egy neon színű idegen bolygón landolt, kitéve az agresszív életformák támadásának. A Devil Cow Studio indie játékfejlesztő csapat új VR játéka HTC Vive-ra.

🕑 Orion City 🕑 Devil Cow Studios

Az Orion City egy szuperhős témájú multiplayer játék. Egyszerre hozza a pörgős, szórakoztató játékmenetet és a MOBA stratégiai szemléletét.

🕒 Healium Lightformer 🕒 Healium Decoration

A HD háromtagú csapata fénytechnikával, vetítéssel és színpadi látványtervezéssel foglalkozik. A HL egyedi szoftveres megoldás 3D-s modellek és terek fényelésének irányítására. 

🕓 Augmented 4D Sound 🕓 Pribék Gábor

A 4D Sound egy térbeli, akusztikailag befolyásolható hangrendszer. A hololensre fejlesztett szoftver által a hangok terjedései láthatóvá és manipulálhatóvá válnak ebben a térben, elősegítve az előadóművész zenekomponálási folyamatát.

🕔 Atmo 2.0 🕔 Zsiga Bálint, Bálint Gábor

Az Atmo egy digitális társasjáték konzol, ami a figurákkal vagy dobókockával végzett eseményekhez animációkat és fényhatásokat rendel.

🕕 Punchkeyboard 🕕 Ravasz Jonathan

A Punchkeyboard egy nyílt forráskódú szöveg beviteli interface virtuális valóság technológiákra. A billenyűzet autocomplete funkcióval és következő szó előrejelzéssel működik.

🕖 G.O.M.B.A. 🕖 Daniel Parnitzke

Növessz saját gomba-alapú alternatívákat! A projekt (Grow your Own Mushroom-Based Alternatives) a gomba termesztés alapvető eljárásairól oszt meg know-how-t a környezettudatosság jegyében. 

🕗 Cycle 🕗 Mátyás Dóra

A Cycle egy interaktív VR élmény, amiben úgy közlekedhetsz a különleges atmoszférájú terek között, mintha érzések pumpálnának. Új eseményeket úgy tudsz előidézni, hogy egyszerűen ránézel tárgyakra vagy interakcióba lépsz környezeti elemekkel a kontrollerek segítségével.