Az esemény részletei

A nap, amikor a KIBU kinyitja kapuit.
Gyertek, és nézzétek meg a projekteket, amiket a csapataink megálmodtak, és a 6 hónapos kemény munkát követően most bemutatnak a nagyközönségnek. Szeretnénk, ha ezen az estén megismernétek a KIBU féléves munkáját, a Talent és Startup programokat és hogy a kütyükkel teli környezetben egy pár órára mindenki kibus lehessen. 

Kiket várunk?
Azokat, akik már álmodtak egy nagyot, de még nem mertek belevágni; a tapasztalatlanokat, akik új trükköket akarnak ellesni; a kíváncsiakat, akik szeretnének új dolgokra rácsodálkozni; az unatkozókat; azokat, akik szeretnek játszani; a vállalkozó kedvűeket; a jövő talentjeit; a születő startuppereket; azokat, akik ismerik a KIBU-t, és akik még sosem hallottak róla; azokat, akik otthon vannak az új technológiák világában, és akik még csak ismerkednek vele; azokat, akik szerint csütörtök az új péntek - tehát mindenkit!

És mi minden vár rátok?
Agyszenzoros foci 2.0, újgenerációs stresszmérés, app az átlátható pénzügyekért, izzadságmentes nyelvtanulás, rád szabott wearable tech, győztes smart home hack-ek, a stúdiófelvételek forradalma, online piackutás online cégeknek, ínycsiklandó falatok, hideg sör és minden, ami kell egy király estéhez.

Program:
18:00 - Warm up
18:30 - 19:00 - Talent csapatok bemutatkozása
19:00 - Új talentek bejelentése
19:00 - 19:30 - Startupok bemutatkozása
19:30-tól networking on!