Event details

2017-ben tovább folytatódik a Leading Data Hackathon 24 órás versenysorozat, több, mint 1000 000 forint össznyereménnyel! 

A Magyar Telekom és a Kitchen Budapest ismét keresi a kreatív, Telekom adatain alapuló projektötleteket a hosszútávú együttműködés reményében.  
Gyere el a Big Data Hackatonra, alkoss csapatot és a Telekom adatait felhasználva készítsétek el saját, egyedi vizualizációtokat, alkalmazásotokat! Mi gondoskodunk arról, hogy érdekes emberekkel találkozz, biztosítjuk a munkához szükséges adatbázisokat és a mentorokat, akikre támaszkodhatsz, hogy a legjobbat hozd ki az ötletedből.
Vesd bele magad a Magyar Telekom által átadott adatokba, használd a kreatív energiáidat és versenyezz a díjakért. A Telekom olyan úttörő megoldásokat keres az egész országban, amelyek hosszú távon is sikeresek lehetnek.
Most csak annyit kell tenned, hogy regisztrálsz a 24 órás erőpróbára. A helyek száma korlátozott, ezért időben jelentkezz, ne maradj le a lehetőségről! 

Részletek és regisztráció:
bigdata.kibu.hu

2 kategóriában tudsz nevezni:
1) Adatreprezentáció (2D, 3D, animációk, ízléses vizualizációk létrehozása, adatok interaktív megjelenítése saját dashboard felületen, pl. Tableau, Qlik, HTML5 dashboards, stb.)
2) Adaton alapuló appok (mobil, web stb. appok fejlesztése, amik a feldolgozott adatokra épülnek)

Menetrend
16:30 Regisztráció
17:00 Bemelegítés és technikai workshop
18:00-tól Éjszakai hackelés
22:00 Késő esti pizza
Work Time 
08:00 Reggeli (müzli, péksüti, gyümölcsök stb.)
10:00 A projektek eddigi állásának gyors bemutatása
12:00 Ebéd
16:00 Az elkészült projektek prezentálása
19:00 Díjátadás
20:00 After party