Event details

Demo Day is a regular showcase event at KiBu. Two times a year we open an application for early stage ideas, from which the most viable concepts enter the mentor program. Scope of the ideas is unrestricted, typically including robotics, AR/VR technologies, IoT, DIY media, game design, AI, neural networks, big data. The educational program is one of the main features of KiBu, targeting the next generation of digital innovators, creatives and technologists. The outputs (prototypes, softwares) are pitched and showcased at the end of each semester, making Demo Day a singular event for exploring new tech-savvy ideas firsthand.


Moon of Doom by Devil Cow Studio
Egy asztronauta vagy, akinek az űrhajója egy neon színű idegen bolygón landolt, kitéve az agresszív életformák támadásának. A Devil Cow Studio indie játékfejlesztő csapat új VR játéka HTC Vive-ra.

Orion City by Devil Cow Studios
Az Orion City egy szuperhős témájú multiplayer játék. Egyszerre hozza a pörgős, szórakoztató játékmenetet és a MOBA stratégiai szemléletét.

Healium Lightformer by Healium Decoration
A HD háromtagú csapata fénytechnikával, vetítéssel és színpadi látványtervezéssel foglalkozik. A HL egyedi szoftveres megoldás 3D-s modellek és terek fényelésének irányítására. 

Atmo 2.0 by Zsiga Bálint, Bálint Gábor
Az Atmo egy digitális társasjáték konzol, ami a figurákkal vagy dobókockával végzett eseményekhez animációkat és fényhatásokat rendel.

Punchkeyboard by Ravasz Jonathan
A Punchkeyboard egy nyílt forráskódú szöveg beviteli interface virtuális valóság technológiákra. A billenyűzet autocomplete funkcióval és következő szó előrejelzéssel működik.

G.O.M.B.A. by Daniel Parnitzke
Növessz saját gomba-alapú alternatívákat! A projekt (Grow your Own Mushroom-Based Alternatives) a gomba termesztés alapvető eljárásairól oszt meg know-how-t a környezettudatosság jegyében. 

Cycle by Mátyás Dóra
A Cycle egy interaktív VR élmény, amiben úgy közlekedhetsz a különleges atmoszférájú terek között, mintha érzések pumpálnának. Új eseményeket úgy tudsz előidézni, hogy egyszerűen ránézel tárgyakra vagy interakcióba lépsz környezeti elemekkel a kontrollerek segítségével.